22 лютого 2022 17:03

Тухель відповів на питання про те, що схема "Челсі" не підходить для нападників

Головний тренер "Челсі" Томас Тухель напередодні матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів відповів на питання про те, що схема по якій грає його команда, нібито не підходить нападникам.


"Є вже ціла історія з тим, що у нападників в "Челсі" виникають проблеми. Це дійсно не найпростіше місце в світі для форвардів. У моєму розумінні, "Челсі" - команда з надійною обороною, фізично сильна, зі своїм підходом до офіційних матчів. Ми вимагаємо від форвардів багато уваги приділяти обороні. Хочемо бути фізично потужним, працьовитим колективом, в якому є місце не тільки техніці. Такий наш вид спорту. Ми продовжимо грати командно, з вірою в себе. Це наше бачення футболу.


Всі ми знаємо, що французький футбол дуже силовий. Тамтешні футболісти дуже сильні фізично, сміливо йдуть в обіграш один на один, дисципліновано діють з м'ячем. "Лілль" підходить до цієї гри в статусі андердога. Для нас ситуація стандартна: ми з повагою ставимося до гри, поважаємо суперника і готуємося до поєдинку в звичайному режимі", — цитує Тухеля прес-служба УЄФА.


Матч "Челсі" - "Лілль" відбудеться 22 лютого.