22 лютого 2022 08:05

В Італії дали оцінку діям Руслана Малиновського в скандальному матчі

За скандальний програний виїзний матч 26-го туру італійської Серії А проти Фіорентини (1:0), півзахисник Аталанти і збірної України Руслан Малиновський отримав хорошу пресу від популярних бергамських порталів, пише zbirna.com.

Тuttoatalanta.com виставив нашому хлопцеві за гру з фіалками нормальну шістку (другий за величиною бал у складі Аталанти), "Гасперіні просив Малиновського зіграти вище і шукати передачами Бога і Копмейнерса. У Руслана було не так багато можливостей, але одного разу він знайшов момент для найгострішого пасу на нідерландця.

Але все одно він - найкращий гравець Аталанти. Українець навіть забив гол після перерви, але його скасували через офсайд у партнера. Всі атакуючі маневри богині йшли через Малиновського", — написав до балу півзахисника збірної України автор Тuttoatalanta.

А хлопці з calcioatalanta.it оцінили дії українця ще вище-на 6,5 балів (найкращий бал у складі богині). "Разом з Компейнерсом Малиновський весь матч намагається загострювати, але частенько впирався в фіолетову стіну. Але він хоча б намагався", — резюмує оцінку Руслана наш колега з Сalcioatalanta.