21 лютого 2022 17:25

Неймар після завершення кар'єри може піти в кіберспорт

Нападник "ПСЖ" і збірної Бразилії Неймар в ефірі Fenomenos Podcast зізнався, що після завершення ігрової кар'єри не планує працювати у футбольній сфері.


"У мене є в голові деякі ідеї, але ніяких конкретних планів. Починаю замислюватися про речі, не пов'язані з футболом.


Не уявляю, ким можу працювати у футболі після закінчення кар'єри. З мене вийде жахливий директор, я занадто розслаблений. Футболісти будуть моїми друзями, а клуб буде приречений. Я також не зможу бути тренером. Можу занадто швидко розлютитися, всіх послати і піти, або мене звільнять. Так що я закінчу з футболом.


Чи можу я придбати кіберспортивну команду, як Агуеро? Мені дуже подобається світ відеоігор, так що це можливо. Я б міг працювати в цій сфері, міг би стати геймером. Подивитися. Мені подобається виробничий процес, це цікаво.


Єдине, що я знаю напевно, я не буду займатися футболом. Потрібно буде подумати про це і розглянути всі можливості.


Я завжди жартував зі своїми друзями про те, що закінчу кар'єру в 32. Але це жарт. Я буду грати до тих пір, поки психологічно не втомлюся. Якщо з цим і зі здоров'ям все буде в порядку, я можу грати ще кілька років. Але найважливіше для мене-психологічний стан. Мій контракт з "ПСЖ" закінчиться, коли мені буде 34, так що буду грати до тих пір", — сказав Неймар.