16 лютого 2022 19:31

Мессі був засмучений після матчу з "Реалом", але Неймар втішив його в роздягальні

Стало відомо, якою була атмосфера в роздягальні "ПСЖ" після вчорашнього матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Реала" (1:0).


Гравці були дуже раді, в роздягальні гравці проявили емоції, але ейфорії не було. І футболісти, і клуб не хотіли демонструвати радість публічно, тому в соцмережах не з'явилася великої кількості публікацій, присвячених перемозі над "Реалом". У "ПСЖ" усвідомлюють, що відмінно виступили, але також розуміють, що амбіції клубу набагато вище.


"Ми набралися досвіду. У минулому ми б зробили набагато більше з точки зору комунікації. Зараз ми не стали цього робити. Все, що сталося, залишилося між нами", – повідомив один із співробітників клубу після гри з "Реалом".


Президент "ПСЖ" Нассер Аль-Хелайфі після перемоги виголосив у роздягальні промову, в якій відзначив "високий рівень" командної гри і справжній "успіх тренерського штабу, гравців і менеджменту", а також підкреслив, що "нічого ще не виграно".


Відзначається, що спочатку нападник Ліонель Мессі виглядав засмученим, незважаючи на загальну радість. Він розуміє, що міг зіграти проти "Реала" яскравіше. Однак у роздягальні його втішив Неймар.