15 лютого 2022 13:13

"Я був з "Шахтарем" в Донецьку до останнього": Луческу відмовився залишати Україну на тлі скупчення російських військ біля кордонів

Головний тренер Динамо Мірча Луческу спростував чутки румунської та турецької преси про острах фахівця повернутися в Україну.


Зараз навколо країни накопичилося близько 140 тисяч військових РФ, що змусило багатьох політиків, бізнесменів покинути країну. Футболісти і тренери при цьому отримали рекомендації не повертатися зі зборів в Україну.


ЗМІ писали, що Луческу відмовився їхати в Україну через острах опинитися в епіцентрі можливого вторгнення, але 76-річний тренер заявив, що це все дурниця преси і він з командою буде до кінця:


"Я гратиму зі своєю командою по всій Україні. Я був на чолі Шахтаря в Донецьку до останнього моменту в 2014 році. Я нікого не боюся. Київське Динамо покине Анталію і повернеться в Україну. Про те, щоб не виїхати, мови не йде. Команда повернеться до Києва, коли завершить підготовку до сезону", - цитує Луческу ресурс Kanal B.


Відзначимо, що Луческу був разом з Шахтарем на останньому матчі "гірників" в Донецьку в травні 2014 року. Тоді оранжево-чорні обіграли Маріуполь (3:1). З 2020-го румунський тренер очолює Динамо, з яким виграв три титули: суперкубок, кубок і чемпіонат.