14 лютого 2022 18:32

Гвардіола про майбутнє в "Манчестер Сіті": "Я не стану Фергюсоном, не турбуйтеся. Півтора роки - великий термін у футболі"

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола відповів на питання про майбутнє.


- Чи можете ви залишитися в "Манчестер Сіті" на 10-15 років?


- Я не стану сером Алексом Фергюсоном, не турбуйтеся. Півтора роки - великий термін у футболі. Наша гармонія допомагає: з 20 останніх матчів ми виграли 18 і програли один "Лейпцигу", коли нам нічого не було потрібно.


Я знаю хлопців, іноді вони розчаровані тим, що отримують мало ігрових хвилин. На все інше просто неможливо скаржитися - фізіотерапевти, спортивна наука, всі готові допомогти. Так що їм нема на що скаржитися.


Все-таки в перемозі або поразці є елемент випадковості, ти не знаєш, що трапиться. Ми разом, щоб вигравати і широко посміхатися. З сумним обличчям неможливо вийти на топ-рівень. Все інше не так важливо.


Ми працюємо, щоб передбачити, що станеться, але ніхто нічого не знає. Ми тренуємося, щоб показувати максимум. Можна відпрацьовувати оборону при кутових, але пропустити з кутового. Важливо намагатися показувати максимум і не мати жалю, - сказав Гвардіола.


Нагадаємо, термін чинного контракту Гвардіоли з "Манчестер Сіті" закінчується влітку 2023 року.