29 січня 2022 20:22
1

Фанати "Фіорентини" про відхід Влаховича в "Юве": "Чергова маленька людина без яєць, честі і поваги"

Curva Fiesole, об'єднання фанатів "Фіорентини", випустило заяву після продажу форварда Душана Влаховича "Ювентусу".

"Все як завжди. Чергова маленька людина без яєць, без честі і без поваги, яка переходить в команду без власного обличчя, яка не знає, що таке вірність. Черговий власник, який, заявивши про любов до людей, що підтримують "Фіорентину", робить те ж саме, що і його попередники: продає наших кращих футболістів давнім ворогам.

Нас вже нічим не здивувати, ми не будемо рвати на собі волосся, втративши чергового клоуна. Ми хочемо лише поставити одне питання людині, якій висловила довіру вся наша спільнота. Президент. Що вам такого сказали, щоб переконати так вчинити? Вам, людині, яка в дитячій лікарні Мейєра обіцяла дитині не продавати їм більше наших футболістів.

Наші вітання [генеральному директору Джо] Бароне, який, мабуть, був дуже переконливий і умовив на крок, в результаті якого ви отримали гроші, але втратили обличчя на очах у всього міста – і не тільки. Як вийшло так, що ви оголосили про рішення укласти угоду з тим злом, з яким до вчорашнього дня боролися?

Ми з гордістю думали, що темні часи, коли ми продавали футболістів лише заради отримання вигоди, укладали угоди з тими, кого не варто називати, вже позаду, і раптом знову в них повернулися.

Місто, яке підтримувало вашу боротьбу і продовжувало б це робити, тепер відчуває себе обдуреним. У нас і так були рани, які не залікувати", - сказано в заяві.

Просто президент Фиорентины Рокко Коммиссо - болельщик Юве с детства. Он это говорил перед тем как стать владельцем фиалок)