18 січня 2022 18:20

"Минай" оголосив тренерський штаб

Минулого тижня "Минай" очолив спеціаліст Володимир Шаран. Пресс-служба клубу оголосила про його помiчникiв. Асистентом головного тренера буде Вадим Чернишенко. Вiн довгий час працював у системі "Олександрії". Очолював U-21 в сезоні 2011/2012, далі працював у тренерському штабі основної команди разом з Володимиром Богдановичем, який, досяг значних успіхів в історії цього клубу – здобули медалі УПЛ та право грати у єврокубках.


До речі, у "Олександрії" свого часу Вадим Павлович пограв і як гравець – у її складі провів 8 сезонів. Ще одним помічником В. Шарана став Ігор Лучкевич. Цей тренер довгий час працював у запорізькому "Металурзі" на різних посадах.


В цьому клубі провів також чимало, а саме 9 сезонів, і у якості футболіста, чим завоював любов місцевих вболівальників. Також пограв за донецький "Металург", львівські "Карпати" та "Таврію". Будучи футболістом в 1996 році отримав виклик у збірну України. Також у тренерський штаб увійшов і теперiшнiй головний тренер "Минаю" U-19 Микола Цимбал, який буде допомагати зі збором аналітичних даних. Тренером воротарів буде Андрій Новак. Це екс-голкіпер "Олександрії", де він грав під керівництом В. Шарана, а також тернопільської "Ниви", одеського "Чорноморця" та кіпрського "Ерміса". І, звісно, івано-франківського "Прикарпаття", за яке він ще виступав у цьому ж сезоні в Першій лізі. Після Нового року вирішив зосередитись на тренерській роботі.