13 січня 2022 07:58

"Евертон" українця Миколенка – в Топ-10 претендентів на Кубок Англії

Англійський «Евертон», за який віднедавна виступає український футболіст Віталій Миколенко, входить до десятки головних претендентів на найстаріший трофей в історії футболу – Кубок Англії.


Турнір, в якому українець Миколенко дебютував у якості гравця «Ірисок», відігравши більше 120 хвилин у переможному поєдинку з «Халл Сіті» (3:2 на користь мерсисайдців), залишається єдиною реальною можливістю для «Евертона» завоювати трофей у поточному сезоні. Але що думають відносно перспектив команди екс-гравця «Динамо» експерти беттинг-сфери?


На думку аналітиків відомої компанії Мелбет, «Евертон» наразі входить до десятки головних претендентів на трофей. І ті любителі футболу, які планують використати вигідні бонуси від БК Мелбет саме для парі на підсумковий успіх «Ірисок» у найстарішому турнірі в футбольній історії, мусять знати, що наразі вірогідність завоювання титулу командою Миколенка оцінюється у 5% шансів. Це, звісно ж, не такий високий показник, як у головних фаворитів турніру – «Манчестер Сіті» та «Челсі», яким відводять 26% та 18% шансів на трофей відповідно, але в якості реальної загрози для грандів «Ірисок» все ж варто розцінювати.


Зазначимо, що вже відомий наступний опонент «Евертона» у Кубку Англії. Як повідомляє портал Betonmobile.UA, за підсумками жеребкування, у четвертому раунді турніру на «Ірисок» чекає дуель з представником Англійської Прем’єр-ліги «Брентфордом», який на попередньому етапі розгромив на виїзді скромний «Порт Вейл» за рахунком 4:1. Матч відбудеться на домашньому стадіоні команди Миколенка – «Гудісон Парк», 5-го лютого о 17:00 за київським часом.


Варто сказати, що з «Брентфордом» мерсисайдці вже грали в поточному сезоні – у першому колі АПЛ «Евертон» поступився новачку елітного дивізіону на виїзді з рахунком 0:1. Втім, беттинг-експерти все одно вважають фаворитом нової дуелі між цими командами саме «Ірисок», віддаючи команді українця Миколенка більше 58% шансів на вихід до наступного кола.


Нагадаємо, що «Евертон» вже вигравав Кубок Англії у своїй клубній історії, і робив це п’ять разів. Втім, останній гучний успіх в цьому турнірі мерсисайдці святкували вже доволі давно – у 1995-му році, коли у вирішальному двобої здолали «Манчестер Юнайтед» з рахунком 1:0.