11 січня 2022 08:50

На Влаховича доведеться витратити до 180 млн євро, якщо враховувати зарплату за 5-річним контрактом. "Арсенал" готовий

"Арсенал" має намір придбати нападника "Фіорентини" Душана Влаховича.


За даними Daily Mail, лондонському клубу доведеться витратити близько 150 мільйонів фунтів (майже 180 млн євро) на цей трансфер. Необхідність таких великих вкладень не зупинила "Арсенал" , який продовжує працювати над переходом 21-річного форварда.


На сам трансфер доведеться витратити щонайменше 58 млн фунтів (близько 70 млн євро). Крім того, після сплати податків серб хоче заробляти 160 тисяч фунтів (близько 190 тисяч євро) на тиждень за 5-річним контрактом. Таким чином, брудними "Арсеналу" потрібно буде платити йому понад 300 тисяч фунтів (близько 360 тисяч євро) на тиждень.


Крім того, клуби, які цікавляться Влаховичем, були проінформовані про те, що в рамках угоди потрібно буде заплатити оточенню гравця 15 млн фунтів (майже 18 млн євро). Зазначається, що ця сума охолодила інтерес багатьох європейських клубів до Влаховича.


Шанс на перехід Душана в "Арсенал" є. Це станеться, якщо форварда переконає той спортивний проект, що вибудовує тренер Мікель Артета. Влітку "Арсенал" готовий заплатити за нападника необхідну суму.


"Фіорентина" не дуже хоче продавати Влаховича в "Ювентус», так як в минулому фанати з роздратуванням поставилися до відходу Федеріко К'єзи і Федеріко Бернардескі в туринський клуб. Це має зіграти на користь "Арсеналу".


У цьому сезоні Влахович забив 23 голи в 28 матчах за "Фіорентину" і збірну Сербії.