30 грудня 2022 08:05

Дембеле просив у "Барси" 40 млн євро на рік брудними і 20 млн підписного бонусу. Переговори відновлять, але клуб налаштований песимістично

"Барселона" далека від продовження контракту з вінгером Усманом Дембеле, який влітку 2022 року може стати вільним агентом.


За даними Mundo Deportivo, вчорашня зустріч агента гравця Муси Сіссоко з представниками "Барси" пройшла невдало. Сторони дуже далекі від взаєморозуміння. Найближчими днями переговори можуть відновитися, але каталонський клуб налаштований вкрай песимістично: зараз гравець ближче до відходу, ніж до підписання нового контракту з клубом. У "Барселоні" дуже розчаровані підсумком переговорів.


Сіссоко на зустрічі запросив для Дембеле зарплату 40 мільйонів євро на рік до сплати податків, а також бонус за продовження контракту в розмірі 20 млн євро, повідомляє журналіст Херард Ромеро.


Як пише Інсайдер Фабріціо Романо, француз хоче залишитися в "Барсі", але готовий підписати новий контракт лише на своїх умовах. Дембеле і його агенту не сподобався підхід клубу, який витратив 55 млн євро на Феррана Торреса, але при цьому говорить, що не може платити Усману таку велику зарплату.


Два клуби АПЛ вже зв'язалися з оточенням Дембеле з приводу переходу на правах вільного агента влітку 2022 року. Кілька тижнів тому з французом зв'язувався "Ньюкасл", але це не єдиний англійський клуб, якому він цікавий.


У цьому сезоні 24-річний правий вінгер провів 8 матчів за "Барселону" у всіх турнірах і віддав 2 гольові передачі.