27 грудня 2022 18:40
7

Журналіст: "Динамо" взимку не робитиме дорогі трансфери. Головне посилення має бути влітку"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик LIVE" на Footballhub розповів про найближчу селекційну політику "Динамо".


- Дорогих трансферів не буде. Головне посилення має бути влітку. Робити це взимку не має ніякого сенсу. Потрібно адаптуватися і давати результат, влітку більше часу. Зараз у "Динамо" є завдання поборотися за чемпіонство, і потрібні ті футболісти, які будуть відразу давати результат. Специфіка київського клубу на сьогоднішній день полягає в тому, щоб дати можливість розібратися з тими гравцями, які є.


Ми бачимо, що Миколенко - це перша ластівка. Зараз в цю ж сторону дивляться і Циганков, і інші футболісти. Той же Забарний. На їх місце повинні спочатку прийти молоді динамівці. Або ті, хто не отримував шансу. Миколенко в "Динамо" замінить Дубінчак. У нього є півроку, щоб себе проявити. Його вже повернули. У СК "Дніпро-1" повинен поїхати Вантух. Хоча Луческу сумнівається. Можливо, і Дубінчак, і Вантух поїдуть на збори з "Динамо" і будуть конкурувати межу собою. Ще є молодий Вівчаренко. Ці три футболісти можуть замінити Миколенка. Зараз ніхто не купуватиме дорогого лівого захисника.

М-да....Інсайдер з Циганика ще той!!!!! )))))
летом больше времени, серьезно? В июле уже квалификация ЛЧ. Когда условному бразильцу сыгрываться с основой?
летом - это значит, что квалифай ЛЧ будем играть этим же составом, даже если кого-то и купим.
Проблема не у этого Игоря,а у другого,с головой.
Похоже на очередной бред. Они ж футболистов уже после сборов покупают обычно. У Витиньо много времени было на подготовку летом?)
Иди проспись Игорь
Ага, минулої зими теж щось таке говорили. І де підсилення? Гармаш?!
Ясна справа, що 3 тижні літнього міжсезоння - набагато більше, наж 1,5 місяці зимнього... Хоча, може у Циганика проблеми із математикою.