3 грудня 2006 19:05

ТРК "Украина" прорывается на базу ФФУ в Гореничах


Керівництво держави, футбольна громадськість України, численні зарубіжні гості з 32-х країн Європи, управлінська футбольна еліта Європи і світу та вітчизняні і зарубіжні ЗМІ, висвітлюючи відкриття Будинку футболу 29 листопада ц.р. високо оцінили діяльність Федерації футболу України у зміцненні її матеріальної бази та розбудови власної інфраструктури.

Та не встигли роз’їхатися гості, як відразу ТРК „Україна” виявила бажання познайомитися з іншими будівельними об’єктами ФФУ. І в цьому немає нічого дивного та секретного, будь ласка. Однак робиться це чомусь її співробітниками не за зрозумілими для всіх правилами.

Так, 2 грудня ц.р., у вихідний день, у суботу зранку, знімальна група ТРК „Україна” прибула в с.Гореничі Київської області і, не пред’явивши посвідчення, вимагала у охорони допустити її для зйомок на будівельний майданчик Навчально-тренувального центру ФФУ. Охорона, у якої не було підстав для допуску творчої групи на будівельний об’єкт та згідно з дотриманням правил безпеки відмовила їм у цьому. У даному випадку дивує одне: чому кореспонденти ТРК „Україна”, які самі були присутніми на відкритті Будинку футболу, не звернулися до уповноважених на це осіб з національної федерації ні офіційно, ні особисто з таким проханням усно чи письмово ні в середу, ні в наступні два робочих дні, коли могли отримати дозвіл на ці зйомки у зручний для них день.

Прес-служба ще раз наголошує – ФФУ відкрита та прозора у своїй діяльності для всіх представників ЗМІ. Тож звертаємося до своїх колег журналістів не створювати штучно непотрібних інцидентів на рівному місці, а працювати за загальними нормами порядності, взаєморозуміння, людяності та журналістської етики.