16 грудня 2021 16:14

Скандал у стані суперника "Дженоа": гравці покинули різдвяну вечерю до виступу президента клубу

У середу, 15-го грудня в римському готелі Санкт-Реджіс відбулася святкова різдвяна вечеря футбольного клубу "Лаціо". На заході були присутні 180 співробітників клубу, а також талісман команди - орел.


Під час урочистості стався скандал: сім гравців команди - Мілінкович-Савич, Раду, Феліпе, Андерсон, Башич, Марушич, Вавро і Каменович покинули банкет до розрізання святкового торта і виступу президента "Лаціо" Клаудіо Лотіто. Згідно Radio Sei, тільки Феліпе Андерсон і Штефан Раду отримали від президента клубу дозвіл на достроковий відхід; Башич, Каменович і Вавро просто подумали, що свято вже закінчено, а Мілінкович-Савич і Марушич навмисно пішли на порушення правил етикету.


"Розслідування" з приводу дострокового відходу футболістів було доручено спортивному директору клубу Іглі тарі, так як Лотіто прийняв все на особистий рахунок. Всі семеро гравців вибачилися, але, звичайно ж, уболівальникам вся ця ситуація не сподобалася. Вона яскраво демонструє, яке ставлення панує всередині колективу. Свій наступний матч "Лаціо" зіграє 17-го грудня в Римі. У суперниках - "Дженоа" Андрія Шевченка.