8 грудня 2021 20:27

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ: "Мета "Аталанти" в кожному матчі – перемогти. Шкода, що у футболі три результати"

Півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський прокоментував матч 6-го туру групового етапу ЛЧ проти "Вільярреала", який розпочнеться о 22.00.

- Це матч року. Ми всі цього чекаємо, тому що здорово грати в Лізі чемпіонів, особливо вдома. Це вирішальна гра, нас влаштує тільки один результат. Наша мета в кожному матчі-перемогти. Шкода, що у футболі є три результати.

Ми здобули п'ять перемог в останніх п'яти матчах, це може дати нам додаткові сили. Однак у футболі все швидко змінюється, тому ми повинні бути обережні, готуватися до матчу і зіграти в свій кращий футбол.

- Повинен піти сніг в день матчу.


- Подивимося, але я звик грати в такому кліматі. Якщо буде сніг, це не проблема. Погодні умови будуть однаковими для нас і для них. Не буде ніяких виправдань. Вболівальникам буде складніше, тому що ми бігаємо по полю і не відчуваємо температури.

- Всі квитки продані.

- Ми очікуємо, що вони будуть сильно підштовхувати нас. Ми грали дві Ліги чемпіонів без уболівальників, сподіваємося сьогодні буде повний стадіон. Ми повинні будемо викластися на повну, - сказав Малиновський клубному телебаченню.