27 листопада 2021 17:02

На базі МЮ на прохання Рангника встановлять годинник для відпрацювання пресингу

Ральф Рангник, який незабаром очолить "Манчестер Юнайтед", планує внести зміни в тренувальний процес команди.

За даними The Telegraph, німець сконцентрується на переході до гри з високою інтенсивністю. Для цього на базі МЮ встановлять спеціальний годинник – їх виготовлять на замовлення. Вони будуть вести зворотний відлік при відпрацюванні пресингу. Рангник буде впроваджувати для гравців "правило восьми секунд", яким він користувався і раніше – наприклад, в "РБ Лейпциг".

Основна вимога Рангника - команда повинна повертати володіння через 8 секунд після втрати. Повернувши собі м'яч, футболісти повинні доводити атаку до удару за 10 секунд.

Годинники працюють так, щоб гравці чули їх цокання. Рангник вважає, що це підвищує інтенсивність тренувань і допомагає домагатися результату протягом декількох тижнів.

Рангнику вже надали записи останніх тренувань МЮ при Оле-Гуннарі Сульшері, щоб він зміг познайомитися зі складом і вивчити дії гравців.

У штаб Рангника увійде невелике число тренерів. Зокрема, з ним працюватиме відеоаналітик Ларс Корнетка, з яким він співпрацював у "Лейпцигу", "Шальке" та "Хоффенхаймі". Ральф оцінить повноваження тренерів МЮ, що входили в штаб Сульшера, вже після того, як очолить клуб.

Відзначимо, що раніше з'являлися відомості про те, що Корнетка замінить Рангника на чолі спортивного блоку "Локомотива".