23 листопада 2021 11:34

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Ми добре почали перший матч з "Баварією", поки в наші ворота не поставили спірний пенальті..."

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу дав інтерв'ю Sportarena TV перед матчем Ліги чемпіонів проти "Баварії".


- Було таке відчуття, що в першому матчі "Динамо" боялося "Баварію", особливо, коли пропустило гол…

- Я можу поділити той матч на кілька частин. Ми почали добре, поки в наші ворота не поставили спірний пенальті. Там не було порушення правил. Ми і потім продовжили добре грати, контратакувати і контролювати м'яч.


У суперника ж не було небезпечних контратак. Але все закінчилося десь після 70-ї хвилини, коли вони почали більше домінувати. Тоді ініціатива повністю перейшла на їхній бік.


-"Баварія" втратила сім гравців через коронавірус. У нас кажуть, що це добре, але з іншого боку, якщо подивитися на склад німців, думаю, ці втрати - взагалі не проблема для них.

- Я не бачу там гравців крім Кімміха, яких не можна було б замінити. У них в атаці будуть Коман, Левандовскі, Мюллер, Сане - це все основні гравці. Я не бачу жодних проблем у тому, що хворі футболісти не приїхали.


- Що скажете про Роберта Левандовскі? Забивав би він стільки м'ячів, якби грав у "Динамо"?

- Він повністю заслуговує виграти "Золотий м'яч". Якби він грав у "Динамо"... Я на прес-конференції говорив про силу і можливості "Баварії", про те, що Левандовскі грає в іншому світі. Там зовсім інший рівень, де вся команда складена з зірок і грає на нього. Природно, що він забиває там стільки м'ячів.