15 листопада 2006 12:17

Перед игрой с узбеками молодежка теряет двух ключевых игроков


Сьогодні, у Києві, молодіжна збірна України в рамках підготовки до Євро – 2009 проведе товариську зустріч з олімпійської збірною Узбекистану. Матч відбудеться о 16.00 на стадіоні НТК ФФУ ім. В. Баннікова (пер.Лабораторний, 7а).

Команда зібралась на Олімпійській базі у Конча-Заспі у понеділок, 13 листопада. А вже вчора лави команди залишили нападаючий Руслан Фомін („Металіст” Харків) та Ігор Коротецький („Кривбас” Кривий Ріг). У обох футболістів виявилися незначні ушкодження які не дохволяли їм прийматит участь у грі.

Також замість Олександра Рибки („Динамо” Київ) у якого струс мозку до табору команди приєднався Юрій Мартищук („Карпати” Львів).

Тож, у розпорядженні Олексія Михайличенко знаходиться 16 футболістів.

Воротарі: Юрій МАРТИЩУК ("Карпати" Львів), Олександр КУПАЛЬНИЙ („Шахтар” Донецьк).

Захисники: Олег ДОПІЛКА, Віталій МАНДЗЮК, Віталій ФЕДОРІВ (усі – „Динамо” Київ), Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ („Шахтар” Донецьк).

Півзахисники: Костянтин КРАВЧЕНКО, Максим ПАШАЄВ (обидва – „Дніпро” Дніпропетровськ), Костянтин ЯРОШЕНКО („Арсенал” Київ), Олексій ПОЛЯНСЬКИЙ („Металург” Донецьк), Сергій ЗЕЛДІ („Геліос” Харків), Денис СКЕПСЬКИЙ („Динамо” Москва).

Нападаючі: Володимир ПРИЙОМОВ („Металург” Донецьк), Денис ОЛІЙНИК („Динамо” Київ), Денис КУЛАКОВ („Іллічівець” Маріуполь), Олександр БАТАЛЬСЬКИЙ („Арсенал” Київ).

Матч проводитиме українська бригада арбітрів на чолі з Юрієм Можаровським. Йому допомагатимуть Сергій Боклажко та Олександр Шамич.

Нагадаємо, що групові матчі Євро – 2009 відбудуться у період з червня 2007 до вересня 2008 року. Команди, що потраплять до плей-офф (14 кращих збірних за підсумками кваліфікаційних матчів), проведуть свої зустрічі 11/12 та 14/15 жовтня 2008 року. Фінальний турнір запланований на літо 2009 (14 – 27 червня). До речі, Асоціація, яка виконуватиме роль господаря фінального турніру (поки що УЄФА не визначив країну що прийматиме молодіжне Євро), автоматично потрапить до заключного етапу змагань.

Жеребкування відбірного турніру чемпіонату Європи – 2009 серед молодіжних команд проходитиме 13 грудня цього року.