18 листопада 2021 19:54

Перехід Погба в "Реал" ближче, ніж будь-коли. Перес хоче брати вільних агентів

Півзахисник Поль Погба може перейти з "Манчестер Юнайтед" в "Реал".


Зараз перехід хавбека в мадридський клуб ближче, ніж будь-коли раніше. Президент "Реала" Флорентіно Перес вважає, що зараз клубу необхідно підписувати гравців на правах вільних агентів, пише Marca.


У керівництві "Мадрида" є розбіжності з приводу трансферу Погба, але тренеру Карло Анчелотті хавбек подобається. З симпатією до поля відносяться і футболісти, які вже знайомі з ним – це Кіліан Мбаппе і Карім Бензема.


У "Реалі" усвідомлюють необхідність посилення півзахисту найближчим часом. Головна мета "Мадрида" - трансфер Мбаппе. Підписання контракту з півзахисником йде слідом у списку пріоритетів.


Термін діючої угоди Погба з "Манчестер Юнайтед" закінчується влітку 2022 року, і сторони не можуть домовитися про підписання нової угоди. Після м'язової травми, яку гравець отримав в розташуванні збірної Франції, "Юнайтед" сумнівається, що варто намагатися зберегти Погба.


У цьому сезоні 28-річний футболіст провів 13 матчів за "Юнайтед" і зробив 7 гольових передач (4 з них-у матчі 1-го туру АПЛ з "Лідсом").