11 листопада 2021 22:55

Футболістку ПСЖ, яку підозрювали в організації нападу на одноклубницю, випустили з-під варти

Футболістка "Парі Сен-Жермен" Аміната Діалло була звільнена з-під правоохоронці в четвер після двох днів допитів з приводу нападу на одноклубницу Хейру Хамрауи.


26-річну Діалло заарештували в середу за підозрою в наймі двох чоловіків для нападу на 31-річну Хамрауї. Через два дні Амінату звільнили без пред'явлення звинувачень. Про це повідомила прокурор Версаля Мэривонн Кайлиботт.


Хамрауї їхала за кермом в машині з Діалло і ще однією одноклубницею 4 листопада, коли двоє чоловіків у масках зупинили машину, витягли дівчину з машини і побили Хейру залізними прутами. Футболістці в підсумку довелося накладати шви. Хамрауї пропустила гру проти "Реала" в Лізі чемпіонів, а її місце на поле зайняла Діалло. ПСЖ виграв з рахунком 4:0.


Поліція намагалася з'ясувати, чи має Діалло якесь відношення до насильства. Ще одна футболістка ПСЖ Сакіна Карчауі була викликана в поліцію для дачі показань, в той час як в Ліоні був узятий під варту чоловік, який в зрештою також був звільнений без пред'явлення звинувачень.


Звинувачення не були пред'явлені, але розслідування буде продовжено, заявили в прокуратура. Ніяких інших подробиць не повідомляється.