10 листопада 2021 11:48

"Ювентус" зробив Чуамені своєю головною трансферною метою для посилення півзахисту

Новина про те, що французький Монако на 30% (з 60 млн євро до 40 млн євро) знизив ціну на свого 21-річного півзахисника Орельена Чуамені, відразу ж активізувала і без того значний інтерес серед клубів, які претендують на даного молодого виконавця.


Серед них - туринський Ювентус, який налагоджував контакти з "монегасками" ще минулого літа, проте поставив переговори на паузу, коли зумів підписати півзахисника Сассуоло Мануеля Локателлі.


Проте, як стверджує італійський журналіст Ніколо Скіра, "зебри" не мають наміру затягувати з повторною пропозицією на адресу французького клубу, і вже встановили Чуамені в якості своєї головної трансферної мети для посилення лінії півзахисту на найближче зимове трансферне вікно.


Очікується, що Ювентус запропонує Монако оренду гравця з подальшим зобов'язанням викупу при досягненні певних умов.


Відзначимо, що в поточному сезоні на рахунку Чуамені вже 20 зіграних матчів, в яких він відзначився двома забитими м'ячами.


З моменту переходу в Монако з Бордо за 18 млн євро взимку 2020 року, Орельєн відіграв 65 ігор, в яких відзначився п'ятьма результативними ударами і ще чотири рази віддавав гольові паси.