27 жовтня 2021 22:27
1

Роберто ДЕ ДЗЕРБІ: "Навіть у першому таймі, в якому ми не забили, я насолоджувався нашою грою проти "Чорноморця"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Роберто Де Дзербі поділився думкою про матч 1/8 фіналу Кубка України проти "Чорноморця", в якому його команда перемогла з рахунком 3:0.


"Перемогти-це завжди складно. Сьогодні ми дуже добре зіграли. Навіть у першому таймі, в якому ми не забили, я насолоджувався. Всі футболісти грали добре, і ті, які вийшли зі старту, і ті, які зіграли в другому таймі.


Кубок України для нас дуже важливий. Гравці, які сьогодні грали в стартовому складі, дуже молоді. Коли ти молодий, ти можеш думати, що гол трапиться якось автоматично. Думаєш, що ти зможеш забити його, коли захочеш, особливо при такому володінні м'ячем.


Думаю, що в першому таймі нам не вистачало футбольної злості, щоб забити перший гол. Сьогодні мені дуже сподобалися Соломон, тітці, Бондаренко, Судаков, Марлос. Від Соломона і Корнієнка я очікую більшого. Ми - "Шахтар". Всі повинні розуміти, наскільки велика честь грати в "Шахтарі". Але це також дуже велика відповідальність, тому що ми повинні грати за цю емблему і захищати її. Вони - дуже хороші футболісти, у яких є талант, і я очікую від них більшого. Педріньо вилетів на три тижні, мені дуже шкода - сказав Де Дзербі після матчу.

Ну "то таке", не вдається насолоджуватися грою проти Реала, то хоч насолоджуйся грою проти Чорноморця.