25 жовтня 2021 23:54

Вболівальники "Баварії" хочуть зірвати спонсорську угоду клубу

Вболівальники Баварії виступають проти спонсорської угоди клубу з Qatar Airways. Фанати хочуть, щоб клуб скасував угоду про співпрацю з катарської авіакомпаній.


Як повідомляє Kicker, даний протест ґрунтується на тому, що Катар, який проводить ЧС-2022, був звинувачений у масових порушеннях людських прав при підготовці до турніру.

"У Катарі зафіксовано високий рівень корупції в спорті. Працюючи з компанією, що представляє таку державу, Баварія активно допомагає відвернути увагу від невдоволення місцевого населення і поширити Сучасний космополітичний образ країни", - свідчить заява одного з членів Баварії Майкла Отта.

За контрактом Баварія отримує 10 мільйонів євро на рік. Сторони уклали угоду на п'ять років, яка почала діяти в 2018 році. Варто зазначити, що згідно зі статутом, для вступу в силу за поправки повинні проголосувати 75% присутніх членів.

У турнірній таблиці чемпіонату Німеччини Баварія посідає перше місце, маючи 21 бал після 9 турів. У наступному поєдинку мюнхенці зіграють проти Боруссія М в рамках Кубка Німеччини.