21 жовтня 2021 01:45

Вболівальники "Барселони": "Таку перемогу над "Динамо" можна сприймати як поразку. Це не "МанСіті" або ПСЖ"

Фото - Depositphotos.com


Незважаючи на перемогу "Барселони" над "Динамо", вболівальники каталонців у своїх соцмережах висловили розчарування результатом і грою їх команди на "Камп Ноу".


Daniel Delgado: Ну нічого собі. Нам вдалося обіграти всемогутнє "Динамо". Тобто Куман і керівництво клубу хочуть, щоб вболівальники йшли з трибун на "Камп Ноу" так, як сьогодні?

Sara:
Наступного разу, коли дехто скаже, що жіночий футбол стомлює їх, я приведу в приклад "веселу" гру "Барселони" в матчі з "Динамо". Сподіваюся, що тоді всі питання у них відпадуть.

Bruno: Піке продовжує залишатися раковою пухлиною для "Барси". Так, він забив у ворота "Динамо", але його гол став лише наслідком грубої помилки суперника в обороні.


RikiTiki: Не знаю, але особисто я очікував набагато більше голів у грі з такою командою, як"Динамо". Я б ще прийняв такий результат, грай ми з ПСЖ або "МанСіті". Вважаю, що 6 моментів біля воріт киян - це дуже мало.


El Famoso: Сьогодні я побачив дуже багато помилок у грі "Барселони". Лише відрізками ми показували дійсно хорошу гру. Тому я сприймаю таку перемогу над "Динамо", як поразку.


Naija: Після вчорашньої перемоги "Реала" над "Шахтарем" з рахунком 5:0 і спостереження за грою "Барси" проти "Динамо" у мене є деякі побоювання перед Ель-Класіко.


Mourao: Не можу зрозуміти, ми грали вдома або на виїзді? Начебто вдома. Тоді чому "Барселона" ніяк не могла подолати оборону "Динамо" і створювала моменти тільки завдяки індивідуальній майстерності гравців?


Rodri: "Барса" дуже ліниво провела весь другий тайм. Особливо це стосується наших півзахисників. Бускетс майже нічого не робив, Коутінью практично не повертався назад. Ми навіть дозволили "Динамо" деякий час домінувати на нашому полі.


Bissam: У мене накопичилися деякі питання до Лапорти і Кумана. Більшість наших травмованих гравців повернулися в стрій, але в матчі з "Динамо" все звелося лише до одного єдиного голу.


Joseba: Ми що, повинні пишатися перемогою над "Динамо" з рахунком 1:0? Тим більше, що арбітр цілком міг поставити пенальті у ворота "Барселони". По ходу гри було видно, що нічия нікого не здивує.


Mando: Куман говорив, що він реаліст. Я теж. З цим тренером маємо те, що маємо і не повинні розраховувати на щось більше. Ми не могли зіграти краще проти такого "Динамо" з таким тренером.


Lucas: Сьогодні я бачив гру "Баварії" з "Бенфікою". Мюнхенці - просто монстри. І коли я бачу жалюгідну гру нашої команди з "Динамо", я вже можу передбачити результат на "Альянц Арені".


Puigsismo: Сумна гра у виконанні "Барселони". Куман вже руйнує наше сьогодення, але найбільше я побоююся, що він зможе зруйнувати і наше майбутнє.


KaSSa: Єдине, що можна відзначити в грі "Барселони", так це тиск на гравців "Динамо". Ми не давали їм контролювати м'яч і навіть дивитися в бік наших воріт. Більше з позитивного відзначити особливо нічого.