21 жовтня 2006 13:09

Украина U-19 - Казахстан U-19. Отчет о матче


Сьогодні відбувся перший матч кваліфікаційного раунду ЧЄ-2007 серед команд до 19-ти років. Українська збірна виграла у свої одноліток з Казахстану 2:0.

У перші ж хвилини був помітний стартовий мандраж у обох команд. Казахи першими оговталися та провели кілька небезпечних атак, але захист українців впевнено відіграв на останньому рубежі і не дав можливості супернику відкрити рахунок. Віддавши ініціативу супернику наші хлопці намагалися добитися загострення у контратаках і лише наприкинці першого тайму Курілов після навісної передачі зміг влучно замкнути простріл партнера. Казахам це не завадило і вони продовжували тиск на ворота Бойко, до гострих моментів не доходило, але помітно було що їм не вистачало, як говориться останньої передачі. Швидкісні нападаючі казахстанської збірної намагалися діяти, граючи на випередження, але пресинг у виконанні українців працював бездоганно і без жодних помилок. Не скриваючи бажання відігратися казахи пропустили другий гол – Лисенко зіграв на грані офсайду і влучним ударом подвоїв рахунок, відразу ж після цього вдало вийшовший на заміну Льопа заробив пенальті, який не реалізував Лугачов.

Підводячи підсумки першого матчу у групі 1 тренер українців Ігор Жабченко дав флеш-інтерв’ю прес-службі ФФУ: «Гра видалася надзвичайно важкою для обох команд, у першому таймі далося взнаки перепад температур, бо за 4 дні, які ми перебували у Болгарії це було 15-17 градусів, а сьогодні нам довелося грати у спеці на 27 градусах. Як виявилося по ходу гри казахи к цьому були більш підготовлені, у другому таймі тренерський штаб зробив зміни які і вирішили долю всієї зустрічі. Як відомо гра забувається, лише результат залишається, тому грою я, як тренер, незадовільнений, а результат нас цілком влаштовує.»

У другому матчі групи греки впевнено обіграли збірну хазяїв 2:0 і разом з українцями очолюють наразі турнірну таблицю групи 1.