19 жовтня 2006 23:37

Президент "Динамо" начинает реконструкцию клуба?


Три нищівні поразки київського "Динамо" в нинішньому розіграші Ліги Чемпіонів сильно вдарили по авторитету столичного клубу та їх власників. Але окрім цього клуб поніс і суттєві фінансові втрати. Київська команда провела вже три матчі в ЛЧ і замість можливих зароблених 1. млн. 800 тисяч євро (за перемогу УЄФА платить 600 тисяч євро), не отримала жодної копійки.

До того ж, останню гру з "Ліоном", через провальні попередні матчі, відвідали лише 25 тисяч уболівальників, а це, знову ж таки, мінус кількасот тисяч гривень у клубну казну.

І хоча після гри з "Ліоном" президент "Динамо" Ігор Суркіс сказав, що серйозних змін у команді до зимової перерви не передбачається, але схоже вони неминучі.

Так, в інтерв`ю газеті "Команда" Сурікс помітив, що можливо втратять свою роботу в клубі спортивний директор клубу Леонід Буряк та віце-президент команди Йожеф Сабо, який очолює селекційну службу "Динамо".

"У нас є віце-президент Сабо, Буряк, технічний директор. Якщо вони не вказують на прорахунки, напевно, з них варто розпочинати. Значить, будемо їх звільняти з роботи, а потім вже дивитися на тренерів", - Суркіс.

Фінансовий бік роботи клубу також стрімко почав робити зміни. Спочатку і кількох Інтернет-виданнях були запущені повідомлення, що новим титульним спонсором клубу відтепер буде "Укртелеком" - логотип якого буде розміщений на футболках клубу.

У четвер прес-служба "Динамо" розмістила повідомлення на офіційному сайті клубу з пропозицією до середнього та малого бізнесу.

"Економічна служба ВАТ ФК "Динамо" запрошує до взаємовигідного співробітництва підприємства різних форм власності та видів діяльності.

Якщо у вас є бажання заробити, абсолютно законно і цивілізовано, використовуючи при цьому різноманітну клубну символіку для успішного просування і збуту на ринку всіляких товарів і послуг, ми готові розглянути будь-які ваші пропозиції вже зараз", - пишеться на сайті.

Що очікувати надалі, покаже час.

Гліб Правдивий