3 жовтня 2021 16:04

Кубинка заявила, що Марадона підсадив її на наркотики в 16 років і змусив збільшити груди

Кубинка Мавіс Альварес в інтерв'ю America TeVe заявила, що колишній форвард збірної Аргентини Дієго Марадона спокусив її, коли їй було 16 років.


У 2000 році Марадона проходив на Кубі курс реабілітації у зв'язку з кокаїновою залежністю. Людина з його оточення звернувся до Альварес і спробував переконати її відвідати готель гравця: "Він більше години переконував мене в тому, що допомогти Дієго дуже важливо, що він світова знаменитість, друг Куби, що у нього депресія. У підсумку я погодилася".

З тих пір, за твердженнями дівчини, і почався їх роман, що тривав три роки. Поки тривали Їхні стосунки, Марадона спровокував її почати приймати наркотики, через що надалі вона тривалий час лікувалася від наркозалежності.


"Мені було 16, коли Дієго познайомив мене з наркотиками. Він умовляв мене, наполягав. Йому було самотньо, і щоб його порадувати, я погодилася спробувати кокаїн. Це була найбільша помилка в моєму житті", - зазначила Альварес.


Також вона заявила, що аргентинець змусив її піти на операцію зі збільшення грудей, хоча вона була ще підлітком. Хірургічна процедура повинна була бути проведена в Аргентині через те, що вона побоювалася занести в організм інфекцію в кубинській клініці.


Дівчина заявила, що їй дуже соромно за себе після всього, що сталося під впливом Марадони, але зазначила, що "ми не завжди вибираємо, що буде з нами".