22 вересня 2021 11:07

Віктор Циганков - в двох кроках від особистого рекорду

Після восьми турів біло-сині лідирують у турнірній таблиці. У нинішньому чемпіонаті вони лише одного разу втратили очки. В останніх чотирьох поєдинках Динамо здобуло чотири перемоги. У всіх цих матчах забивав Віктор Циганков. Лідер киян поклав по голу Десні (4:0), Металісту 1925 (2:0) і Олександрії (1: 0), а також вистрілив дублем проти Колоса (7:0), пише zbirna.com.


Це одна з найдовших результативних серій збірки в УПЛ. Раніше в його кар'єрі були три смуги по три результативні матчі поспіль. Два серіали налічують чотири поєдинки, в яких Віктор незмінно забивав. Рекорд же зафіксовано в сезоні-2018/19. Тоді Циганков оформив по голу в шести матчах поспіль, в яких з'явився на полі.

При цьому по ходу всіх інших серій вінгер робив по одному дублю. Нинішня успішна смуга практично дублює аналогічну в сезоні-2018/19 - теж з п'ятьма голами в чотирьох зустрічах. Тоді Динамо також перемогло у всіх поєдинках, проте під час нинішнього «стрика» біло-сині взагалі не пропускали. У всіх інших серіалах було по одній втраті очок.


Володимир СЕРЖАН