7 вересня 2021 15:24
6

Роман ЯРЕМЧУК: "Якби не втратили очки з Казахстаном і Фінляндією, то були би зараз на першому місці"

Нападник збірної України Роман Яремчук оцінив останні матчі національної команди.


- Вас зачаклували на нічиї у кваліфікації ЧС-2022?


- Чесно, важко сказати. Так виходить. Це футбол. Це не програш, але якби ми не втратили очки двічі з Казахстаном, і з Фінляндією не пропустили наприкінці, то ми би були зараз на першому місці. Але ми загубили очки, і ми на третьому місці. І зараз в підвішеному стані - вийде у нас вийти на чемпіонат світу чи ні. Все в наших руках.


- У Казахстані ти вперше забив за збірну здалеку.


- Так. Був прекрасний пас від Саші Караваєва - на горло. Просто прийняв таке рішення, що друга хвилина матчу, тому можна було ризикувати і пробити. Чому ні? Треба було приймати швидке рішення - і вийшов хороший гол.


- Могли перемогти Францію?


- Ні. Я вважаю, що це одна з тих ігор, у якій ми не заслужили програти. Цей гол Франції був якимось непотрібним, некрасивим. Але вони влучили у штангу в другому таймі, в першому Марсьяль один в один не забив. Тому 1:1 - закономірний рахунок.


- Ти давно знаєш Петракова?


- Я його давно знаю, знаю його вимоги. Виконую те, що він від мене просить. А як буде далі?.. Ми провели тільки два матчі. Ми повинні приносити результат, повинні вийти на чемпіонат світу. Я буду робити все можливе, щоб допомогти йому. Надіюсь, і він мені буде старатись допомогти, щоб я забивав якомога більше голів.

А если бы Казахи реализовали все свои моменты, то сейчас сборная Украины была бы на последнем месте. Сука играть надо а не бла бла бла !
Если бы у бабушки были бы яйца, это был бы дедушка ...
Сколько же у этой сборной было этих "если бы", даже с той же Францией, аж страшно становится
Если бы к выигрышам у всех еще и дважды обнесли Францию вообще были бы на первейшем месте (бы-бы-бы, сказочник, однако)
Кому нужно это "детство"? Если бы... А если бы не рикошет в Париже, были бы вы на первом месте?!
Капитан очевидность однако