24 серпня 2021 09:42

Традиционный товарищеский матч с героями Украины

Команда Фан-клубу ФК «Динамо» Київ зіграла традиційний товариський матч, присвячений Дню Незалежності України.


Цього року суперниками на футбольному полі учбово-тренувальної бази «Динамо» стали добрі друзі нашого клубу – представники Київського міського центру допомоги учасникам АТО.


Своїми емоціями від гри поділився Андрій Дащенко, головній фахівець центру:


- Хлопці, які брали участь у товариській грі, вже демобілізувалися й зараз адаптуються до звичного життя. Ми граємо у футбол регулярно, прагнемо створити сильну аматорську команду, але, звичайно, є різниця між дворовим футболом та грою на професійній футбольній базі. Ми всі є щирими та затятими вболівальниками «Динамо» Київ, і для нас це – не лише спорт та психологічна реабілітація, а й у певній мірі виконання мрії. А те, що футбольне свято присвячене саме тридцятиріччю Незалежності України – має особливий відгук у серцях кожного, хто брав участь у цій грі.


Сергій Михайленко, президент Фан-клубу ФК «Динамо» Київ:


- Ми вже давно і плідно співпрацюємо із представниками Київського міського центру допомоги учасникам АТО, хлопці є частими гостями матчів, що «Динамо» проводить на НСК «Олімпійський». Зіграти в переддень тридцятиріччя Незалежності України у футбол з її справжніми героями – це честь для нашої команди. Гра вийшла яскравою та багатою на голи. А найголовніше, що, незважаючи на рахунок, на полі перемогла дружба. Слава Україні!


Фото - ФК «Динамо»