1 липня 2021 19:51

Премьер-лига объявила, что VBET стал титульным спонсором лиги

УПЛ та VBET підписали договір про титульне партнерство терміном на три футбольні сезони. Партнери будуть скеровувати зусилля на розвиток Чемпіонату та українського футболу в цілому.


«Раді представити нового титульного партнера Української Прем’єр-Ліги — міжнародну компанію VBET. Це новий гравець на ринку України в своєму сегменті, який серйозно налаштований підтримувати український футбол та розвивати спорт в цілому. Відтепер офіційна назва Чемпіонату — VBET Ліга! З нового сезону відповідно матимемо й новий логотип змагань. Контракт з компанією розрахований на три сезони.


Також, як уже відомо, компанія VBET виступить і генеральним спонсором матчу за Суперкубок України, який відбудеться 24 липня в Києві на НСК «Олімпійський».


Ми налаштовані на плідну співпрацю, яка допоможе надалі популяризувати український футбол та робити його ще більш цікавим для вболівальників», – заявив Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий.


«Ми раді співпраці з однією з найсильніших ліг Східної Європи, яка з кожним роком прогресує та стає ще потужнішою. Цьогоріч в Українській Прем’єр-Лізі виступатиме вже 16 професіональних клубів, що демонструє розвиток українського футболу і ми щасливи бути частиною цього процесу. Ми сподіваємось, що зі стартом сезону 2021/22 вболівальники повернуться на стадіони, і VBET готує для них приємні сюрпризи по всій Україні. Ми впевнені у продуктивній співпраці з Українською Прем’єр-Лігою та готові внести свій міжнародний досвід у активний розвиток культури українських вболівальників», — заявив керівник департаменту розвитку партнерських відносин VBET Ukraine Антон Світличний.


VBET — це відзначений нагородами світовій бренд, який базується на програмному забезпеченні BetConstruct та продовжує розвиватися на міжнародній сцені. VBET Ukraine є частиною глобального бренду VBET.


VBET глобально співпрацює із спортивними командами та змаганнями по всьому світу. VBET є партнером футбольного клубу «Монако», кіберспортивної команди «Альянс», футбольного клубу «Портсмут» та працював і працює з багатьма іншими спортивними командами та змаганнями по всьому світу, серед яких лондонський «Арсенал», «Пюнік», вірменська Прем’єр-ліга з футболу та інші. Віднедавна VBET став титульним партнером Суперкубку України 2021.