30 травня 2006 18:03

Два матча сборной Украины в Швейцарии покажут по ТВ


1 червня збірна України вилетить до Швейцарії, де розміститься у готелі „Бів-Рівадж” у Ньоні. Там же до команди приєднається Андрій Шевченко: підписавши контракт про перехід з „Мілана” в англійський „Челсі”, нападник отримав добро на тренування від лікарів і готовий надолужити втрачене в якості „збірника”.

Наступного дня о 21.50 (за київським часом) українці проведуть зустріч на центральному стадіоні Лозанни – „Де Лозанн”, що за 25 кілометрів від Ньону. У суботу, 3 червня, підопічні Олега Блохіна вирушать до Сент-Галлена, де два дні відновлюватимуться та працюватимуть на тренуваннях. А 5 червня українці зустрінуться зі збірною Лівії в містечку Гьоссау. Наступний день залишиться на відновлення, а 7 числа заплановано виліт до Люксембургу на контрольний матч з місцевою командою, що відбудеться 8 червня. І вже 9 – українці вирушать до Берліну, звідки візьмуть курс до Потсдаму для безпосередньої підготовки до ЧС-2006 у Німеччині.

Варто зазначити, що заплановано дві трансляції контрольних матчів: 2 червня відбудеться показ зустрічі з італійцями, а 5 - зі збірною Лівії о 17.00. Обидві гри відбудуться в прямому ефірі на телеканалі УТ-1. Питання щодо показу на вітчизняному телебаченні матчу з Люксембургу знаходиться в стадії обговорення.

Нагадаємо, Олег Блохін зібрав гравців національної команди разом 15 травня. За півмісяця команда встигла провести тренувальний збір у Туреччині та товариську зустріч з Коста-Рикою.