30 травня 2006 11:45

Украина U-21 - Дания U-21. Послематчевая пресс-конференция


Олексій Михайличенко, тренер збірної України:

Я пишаюся своїми хлопцями цього вечора. Це був матч, в якому вирішувався учасник півфіналу, і він був дуже тяжким для нас. Обидві команди грали дуже добре і мали право проходити далі. Я в захваті від гри нашого захисту, який надійно грав не тільки поблизу своїх воріт, але й по всьому полі. Ми, можливо, були трохи швидші за датчан хоча й не мали багатьох голевих моментів, але наша реалізація у цій грі була дуже висока.

Я радий за своїх футболістів, тому що вони зробили все, щоб пробитися у півфінал. Наш успіх не став здивуванням для мене. Журналісти ж дещо здивовані . Ми були гарно підготовлені і будемо тяжко працювати й надалі, щоб дивувати вас. У нас була тяжка група, щоб щось планувати зараннє, і наша стратегія була простою – намагатися вигравати кожний матч.

Ми всі дуже хочемо подякувати нашим вболівальникам тут в Португалії – це перемога в рівній мірі і для них і для нас. Дуже велике значення має те, коли ви граєте за кордоном, і бачите ваших вболівальників на трибунах. Така підтримка дуже важлива, і тому команди господарі завжди виступають краще. Вони дають нам віру в успіх протягом кожної гри.

Флеммінг Серрітслев, тренер збірної Данії:

Я дуже розчарований. Навіть при тому, що ми грали в красивий футбол і створили багато моментів, ми були не досить зібрані в захисті і не так гостро діяли в атаці. Якщо дивитися на всю турнірну дистанцію, команда грала добре і є хлопці, які в найближчій перспективі зможуть увірватися до національної команди.

Майбутнє данського футболу у мене не викликає занепокоєння. Сьогодні ми зробили на полі все, окрім рахунку, який нам був потрібен.