28 квітня 2006 01:50

Блохин, Шовковский и Гусин построили себе коттеджи вблизи курорта Буковель


Футболісти та тренери національної збірної України з футболу не тільки повністю віддаються грі мільйонів, але й організовують свій відпочинок та побут. Причому, на відміну від Ахметова та братів Суркісів, які мають вілли в Ніцці та в Монако, деякі з майбутніх учасників чемпіонату світу в Німеччині обирають для відпочинку Батьківщину.

Принаймні Блохін, Шовковський та Гусін придбали собі земельні ділянки, збудувавши котеджі в селищі Поляниця Івано-Франківської області, що поблизу гірськолижного курорту Буковель.

За кілька кілометрів від Буковеля в селі Поляниця звів собі будиночок головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін. "Коуч" синьо-жовтих не шикував і обзавівся двоповерховою будівлею з дерев`яного зрубу зі смереки. Ділянка в Блохіна не надто велика в соток 15-20 навіть без 2-метрового паркана та по-українськи проста.

Після тяжкого сезону та катання на лижах Блохін ходить в баньку. У самому кінці ділянки побудована невеличка лазня. До речі, ціна однієї сотки землі поблизу курортного Буковеля сягає від 5 до 9 тисяч доларів.

Обзавестися фото будинків воротаря збірної України Олександра Шовковського та півзахисника Андрія Гусіна не вдалося, через більшу засекреченість. Втім, за словами місцевих жителів, вони розташовані поблизу в`їзду до центру Буковель, який, до речі, належить власнику дніпропетровського "Дніпра" Ігорю Коломойському.