7 квітня 2006 15:31

Арагонес назвал футболистов, которые могут поехать в Германию


Головний тренер збірної Іспанії Луїс Арагонес оголосив розширений список кандидатів на поїздку до Німеччини. На олівці в коуча іспанців нині 30-ть гравців, хоча у заявку на ЧС-2006 він повинен внести 23 футболіста. Відзначимо, що крайній термін подачі заявки ФІФА вже визначило – це 15-те травня.

Нагадаємо, що збірна Іспанії є одним із суперників української команди по груповому турніру ЧС-2006 року.

У той же час головний тренер збірної України Олег Блохін продовжує розповідати про проблеми в стані синьо-жовтих. На нещодавньому візиті Кубка світу в Києві Блохін сказав, що не знає, як назбирати 23-ох футболістів у заявку команди...

Розширений список кандидатів до збірної Іспанії:

Воротарі: Касільяс ("Реал" Мадрид), Рейна ("Ліверпуль"), Канісарес ("Валенсія").

Захисники: Лопес ("Атлетіко" Мадрид), Ібаньєс ("Атлетіко" Мадрид), Пуйоль ("Барселона"), Хуаніто ("Бетіс"), Мелі ("Бетис"), дель Орно ("Челсі"), Капдевіла ("Депортіво"), Мичел Сальгадо ("Реал" Мадрид), Рамос ("Реал" Мадрид), Марчена ("Валенсія"), Вента ("Вільярреал").

Півзахисники: Фабрегас ("Арсенал"), Рейес("Арсенал"), Іньєста ("Барселона"), Хаві ("Барселона"), Хоакін ("Бетіс"), Убіна ("Сельта"), де ла Пенья ("Еспаньол"), Гавилан("Гетафе"), Луіс Гарсія ("Ліверпуль"), Хаві Алонсо ("Ліверпуль"), Альбельда ("Валенсія"), Бараха ("Валенсія"), Вісенте ("Валенсія"), Сенна ("Вільярреал"), Кані ("Сарагоса").

Нападаючі: Торрес ("Атлетико" Мадрид), Морьєнтес ("Ліверпуль"), Рауль ("Реал" Мадрид), Вілья ("Валенсія").