1 березня 2006 12:02

В день матча с Азербайджаном Шевченко был в Киеве...


Як відомо, збірна України провела товариський матч з Азербайджаном без свого капітана Андрія Шевченка. Згідно попередньої інформації форвард 27-го лютого повинен був зніматися в рекламному ролику до ЧС-2006 в Нью-Йорку, виконуючи свої контрактні зобов`язання перед спонсорами. Як тоді зазначалося, Шевченко просто не встиг би прилетіти на матч України з Азербайджаном.

Утім, замість Нью-Йорка Шевченко 27-го лютого опинився в Києві, а на наступний день взяв участь в прес-конференції титульного спонсору збірної України компанії "Київстар" і знявся в рекламному ролику, повідомили "Чемпіон" в "Київстарі". Після обіду Шевченко вилетів вже до Італії.

Чому капітан збірної України не вилетів до Баку, де його команда грала з Азербайджаном, залишається запитати лише в самого футболіста...

На післяматчевій прес-конференції після гри з Азербайджаном головний тренер збірної України Олег Блохін так прокоментував відсутність в грі Шевченка:

"...товариська це гра або офіційна, але в нас є певні зобов'язання перед спонсорами, які потрібно виконувати. У цьому випадку мова йде про те, що Шевченко, Воронін і Ребров повинні знятися в кліпі. Тому так відбулося, що Шевченко навіть не прилетів у Баку. Він знявся в кліпі, а післязавтра на знімальну площадку відправляться Воронін і Ребров", - зазначив Блохін.

Чому Шевченко не зміг знятися в кліпі "післязавтра", як це зроблять Воронін та Ребров, які грали з Азербайджаном, залишається знову лише здогадуватися...