12 листопада 2020 10:33

Руслан РОТАНЬ: "Стараемся не забывать про рейтинг сборной, но структура нашей игры на первом месте"

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань розповів про нинішню роботу своїх підопічних перед останніми матчами відбору до Євро-2021 (U-21).


Перед відльотом головний тренер синьо-жовтих Руслан Ротань відповів на запитання офіційного сайту УАФ.

— Руслане Петровичу, як пройшла підготовка молодіжної збірної перед поїздкою до Мальти?

— Що стосується тренувального процесу, то тренерський штаб задоволений виконаною роботою. Ось тільки через коронавірус постійно вибувають наші футболісти, є травмовані, тому на сьогодні в нас вимальовується мало не нова команда. Але ми розуміємо ці проблеми й працюємо з ними.


— Решта поєдинків у відборі є для збірної України матчами престижу. Наскільки важливо здобути в зустрічах із Мальтою й Північною Ірландією максимум очок?


— Ми намагаємося не забувати про рейтинг країни й зробимо все, щоб заробити шість очок, проте на першому місці буде стояти структура нашої гри, якість дій підопічних. Над цим ми й працювали останніми днями.

— Перед матчем із Мальтою важливо, щоб не сталося недооцінки суперника?

— Багато наших футболістів на чотири роки молодші за гравців мальтійської команди, тому говорити про якусь недооцінку не варто. У фізичному плані збірна України, можливо, буде навіть програвати опонентові, але повторюся, що результат не є для нас надважливим. З огляду на наш склад, ми хочемо від хлопців більшого розуміння нашої гри й підготовки до наступного відбірного циклу.