29 січня 2006 19:11

"Шахтер" оскандалился в Испании


Донецький "Шахтар", який проводить збір в Іспанії зі скандалом завершив матч турніру Кубку Коста Бланка із чеською "Спартою", який тривав лише 69-ть хвилин. Після незгоди футболістів "Шахтаря" з одним із рішень судді червону картку отримав Жадсон, після чого в перепалку з рефері вступив Мірча Луческу. Арбітри, у свою чергу, образилися на емоційного румунського тренера і вирішили припинити гру.

Ось як описаний цей епізод в on-line коментарі матчу, який вів офіційний сайт "Шахтаря": "У черговий раз суддя на лінії в безглуздій ситуації піднімає прапорець. Гірники починають заперечувати це рішення - арбітр показує червону картку Жадсону. Луческу говорить суддям, що вони зовсім не праві у своїх рішеннях. Головний арбітр сперечається з Мірчею. Після чого бригада арбітрів збирається й іде з поля. "Шахтар" запропонував чехам, щоб матч судив хтось із тренерів. Але "Спарта" відмовилася від цього".

Для "Шахтаря" це був другий матч на турнірі і закінчився він з рахунком 0:0, хоча й тривав 69-ть хвилин. Нагадаємо, що в першій грі гірники виграли з рахунком 2:1 в московського "Спартака".

"Шахтар" - "Спарта" (Чехія) - 0:0 (матч перервано на 69-ій хвилині)

"Шахтар": Шутков, Хюбшман, Дуляй, Фернандіньо (Левандовський 58), Воробей(к), Брандау, Рац (Шевчук 58), Сейхан (Стойкан 69), Срна, Елано, Жадсон.

"Спарта": Грігар, Репка, Ханек, Лучка, Петраш, Гашек, Колар, Герзан, Шимак, Слепічка, Єслінек