19 січня 2006 21:28

Если будет потребность, "Динамо" отдаст "Арсеналу" кого-то из своих молодых голкиперов


Першого воротаря України Олександра Шовковського з переломом ключиці терміново доправили до Києва.

І вже сьогодні, не зволікаючи ані хвилини, його прооперували.

Якби після зіткнення з форвардом ФК „Москва” Адамовим у Олександра Шовковського виявили порушення сумки плечового суглобу, термін відновлення для футболіста розтягнувся би на рік. У воротаря „Динамо” і збірної вже були подібні проблеми. На щастя, цього разу Олександру пощастило, і вболівальники можуть сподіватися на участь Шовковського у Чемпіонаті Світу. Більш того, він навіть встигне перед цим отримати ігрову практику.

Задля заповнення воротарської вакансії, до „Динамо”, на час відсутності Олександра, терміново з „Арсеналу” було викликано орендованого Віталія Реву. Причини, що зумовили саме такий вибір, лежать на поверхні.

Ігор Суркіс, президент „Динамо”:
"У нас есть Луценко, который тоже травмоопасный. И в любой момент может получить травму. У нас есть Рыбка. Но он молодой. Как он себя проявит? Мы не можем искать сейчас вратаря на стороне. Потому что – это вливание в коллектив, привыкание к модели игры команды, к защитным порядкам. На это нужно время".

Рева приєднається до „Динамо” вже у Києві після повернення команди з Об’єднаних Арабських Еміратів. Якщо буде потреба, то замість Віталія за „Арсенал” виступатиме хтось з молодих динамівських голкіперів.

Олександр Золотогорський. Перший канал