22 грудня 2005 11:32

"Арсенал" претендует на Реву, Романчука и Башлая


У сфері трансферних інтересів київського "Арсеналу" перебувають кілька досвідчених гравців "Динамо" та донецького "Шахтаря", якими зацікавився головний тренер команди Олександр Заваров, що очолив "канонірів" наприкінці першого кола.

З обойми динамівців столичних "канонірів" цікавить воротар Віталій Рева та захисники Олександр Романчук та Андрій Башлай.

Є домовленості і про можливу співпрацю із кількома гравцями донецького "Шахтаря". Зокрема, називається захисник гірників В‘ячеслав Свідерський.

Ці прізвища сьогодні озвучив головний тренер "Арсенал" Олександр Заваров, повідомляє офіційний сайт клубу.

Йдеться виключно про варіанти оренди. Загалом перед селекційною службою, яку очолюватиме Орест Баль, і перед тренерським штабом муніципального футбольного клубу стоїть надзавдання пошуку до 15-ти кваліфікованих гравців.

Перегляд, відбір і прийняття рішення щодо працевлаштування потенційних новобранців здійснюватиметься під час першого навчально-тренувального збору, що відбудеться упродовж 11 - 26 січня у турецькій Антальї.

На першому етапі ставиться завдання оглядин гравців і фізичної підготовки. Упродож двох тижнів гратимуться чотири-п‘ять спарингів (двома складами). Другий навчально-тренувальний збір київський "Арсенал" планує проводити новим зформованим складом.