13 грудня 2005 20:27

Павленко собирается подготовиться до проведения до ЕВРО-2012 за 3 млн. долл.


Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко закликав усі політичні партії включити до своїх передвиборчих програм завдання перемоги України у другому етапі тендеру на проведення Євро-2012.

Про це міністр заявив 13 грудня 2005 року, на семінарі, присвяченому організації роботи з підготовки документів до тендеру УЄФА на право проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Також, Павленко зазначив, що реконструкція НСК "Олімпійський" - це стратегічне питання, на чому, зокрема, наголошували під час візиту в Україну і експерти УЄФА, повідомляє прес-служба міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту.

Міністр повідомив, що Уряд України передбачив кошти в бюджеті на підготовку до проведення в Україні європейської футбольної першості, на що попередньо закладено 15 мільйонів гривень.

"Це означає, що Уряд серйозно ставиться до підготовки до другого етапу тендеру на проведення Євро-2012", - наголосив міністр.

Нагадаємо, що боротьбу прийняти Євро-2012 продовжують Україна та Польща, Хорватія та Угорщина, а також Італія.

Підтвердив Павленко і те, що найближчими днями буде вирішено спірне питання, пов’язане з будівництвом на площі перед НСК "Олімпійський".