29 листопада 2005 17:17

У сборной Украины появился пивной спонсор


У вівторок компанія "Оболонь" стала головним спонсором національної та молодіжної збірної України з футболу. Дворічний контракт про співпрацю в конференц-залі стадіону "Динамо" ім. Лобановського підписали президент Федерації футболу України Григорій Суркіс та почесний президент ЗАТ "Оболонь" Олександр Слободян.

"Вам цей бренд представляти не потрібно, - зазначив у своєму вступному слові Суркіс. – Всі ми любимо цей напій. Я, наприклад, не так люблю пиво цієї марки, як "Сітро-Оболонь", що асоціюється в мене з минулим."

Александр Слободян у свою чергу відзначив, що він задоволений тим, шо ФФУ обрала саме "Оболонь" в головні спонсори так як знає, що у футбольної федерації були й інші компанії-претенденти на роль спонсора.

До речі, сам пан Слободян є одним із засновників напою "Живчик", що випускається торговою маркою "Оболонь". Перший фах Григорія Суркіса також близький до пива. Суркіс закінчив інститут харчової промисловості, а за його диплом проводилася реконструкція на другому одеському пивзаводі. Про це на прес-конференції у Києві родповів сам Суркіс.

Згідно умовами контракту співпраця з ФФУ, а також телевізійні права на трансляцію ЧС-2006 року з футболу обійдуться компанії "Оболонь" в 5 млн. доларів. Нагадаємо, що трансляція поєдинків ЧС-2006 року пройде на телеканал "Інтер" та ICTV.