20 листопада 2005 21:11

"Милан" уступил "Фиорентине" 1:3


Темп центральному матчу туру задали господарі.

Першу масовану атаку «Фіорентини» завершував Йоргенсен, але Неста довів, що не даремно здобув визнання одного з найкращих захисників світу. Згодом гравці «Мілану» довели, що вони не вміють вчитися на чужих помилках. Найкращий бомбардир Серії А Лука Тоні залишився без нагляду і відкрив рахунок. У «фіалок» максимум уваги до Андрія Шевченка. Але недостатньо закрити лише Шеву, аби убезпечитись від цьогорічного «Мілану».

Тепер у россонері є ще й Джилардіно. Навіс Сержиньо, удар Джилардіно – і рахунок зрівняно. Шевченко нарешті знаходить спосіб звільнитись від захисників. Але двічі м’яч після його ударів проходить над поперечиною. Гол назріває, але на щастя «Фіорентини» настає перерва. Другий тайм знову розпочинається з масованої атаки господарів, і на цей раз Неста не зміг завадити Йоргенсену. «Мілану» знову потрібно відігруватися. Вражаюче взаєморозуміння демонструють Шевченко та Джилардіно, але Шева у ворота не влучає. А згодом лайнсмен вирішує долю матчу, відміняючи чистий гол Джилардіно.

У наступній атаці все скінчилось. «Мілан» показав, що не вміє вчитись і на власних помилках. Лука Тоні забиває свій 15 гол у 12 матчах, і встановлює остаточний рахунок у матчі – 3:1.