24 жовтня 2005 11:57

"Кривбасс" - "Динамо". Послематчевая пресс-конференция


В.о. головного тренера "Динамо" Анатолій Дем`яненко:

Гра була бойова. Налаштовуючись на цей матч, знали, що буде не легко. Саме з цим ми й зіштовхнулися, особливо у другому таймі. Втім, усьому є пояснення. Ми провели багато матчів в останній час, особливо збірники. Тому зіграла роль втома. Подивіться, грали 16-го, 19-го та 23-го жовтня. За тиждень – три гри. Діяли не так, як нам хотілося. Взагалі, результатом задоволений, а грою – ні.

Олександр Косевич, головний тренер "Кривбаса":

- Колезі можна тільки позаздрити: не маючи великої переваги, "Динамо" виграло – 1:0. "Кривбас", у свою чергу, мав два-три моменти, мінімум один гол мав забивати. Але шанси знову були не використані.

Я не маю претензій до футболістів. Ми всі розстроєні – і керівництво, і футболісти. Хочеться, звичайно, грати и вигравати, але я не знаю, що на даний момент краще, - грати гарно і не показувати результат в третій грі в рідних стінах, чи погано грати і набирати очки.

Чому футболісти "Кривбаса" не забивають в простих ситуаціях?

Я не знаю, що відбувається з нашими форвардами. В останніх трьох домашніх матчах ми не можемо забити м`яч. Як не забивати у пусті ворота?! Щось, напевно, потрібно робити. Будемо більше працювати над реалізацією моментів.

"Спорт-Експрес в Україні"