14 жовтня 2005 12:13

Украина продолжает праздновать выход сборной на ЧМ-2006


Першу команду України цього разу вітали в одному з нічних клубів Києва. Все відбувалося, по-сімейному, у колі друзів. Як переможців великої битви, справжніх героїв української нації жовто-синю команду зустрічали фанфари, які вже не один тиждень лунають на вулиці вболівальників. Нарешті на ній народилося свято - свято перемоги національного футболу над історією, яка не завжди була прихильною до прапору України.

Вшанувати українських зірок зеленого газону прийшли і інші зірки. Як естрадні, так і політичні.

Капітан команди - Андрій Шевченко, який прийшов зі своєю дружиною - американською фото-моделлю Крістен Пазік, згадував першу миттєвість після виїзного матчу - 3-го вересня - проти команди Грузії.

У перемогу України вболівальники загалом вірили - хто сліпо, а хто з деякою часткою обережності. Непорушною ж віра була у тих, хто творив цю перемогу. Вони – майстри своєї справи, про свій внесок не надто полюбляють говорити. Кожен грав свою роль і робив, якомога професійніше свою справу.

Під час підбиття підсумків виступу збірної України чимало йшлося про вболівальників. Втім, якось несправедливо поза увагою лишилися головні фани футболістів, найближчі, які поряд і у радості і у нещасті – дружини.

Вихід України до фінальної частини чемпіонату світу - шалене свято. І відзначалося воно у кращих традиціях українського народу, від душі. Смакували ж футболісти великий торт. Блохіну – найбільший, і певно найсмачніший шматок. Усі отримували подарунки – і футболісти і тренери. Своїх дружин за терпіння та підтримку вони вже віддячили.

Україна їде на чемпіонат світу до Німеччини. Усім гуртом віримо, надіємося, підтримуємо.