11 серпня 2005 20:23

Стали известны арбитры турнира памяти В. Лобановского


Визначилися арбітри, котрі проводитимуть матчі ІІІ Міжнародного турніру пам’яті Валерія Лобановського. Нагадаємо, що 15 серпня пройдуть кваліфікаційні матчі, а за їх підсумками 17 числа – матчі за 3-є місце та фінал. Цього року в турнірі беруть участь національні збірні команди.

У понеділок, 15 серпня, зустріч Польща – Сербія та Чорногорія (поч. о 17.15) проводитиме арбітр ФІФА Олег Орєхов, асистенти – Сергій Цимбал та Геннадій Біч, а четвертим буде Олег Деревінський. Матч Україна – Ізраїль (21.00) проведе поляк Томаш Микульський, якому допомагатимуть на лінії українці Олександр Кревський та Юрій Буренко, четвертий – Мілан Караджич (Сербія та Чорногорія). Делегатом ФФУ у першому матчі буде Віктор Дердо, в другому – Анатолій Попов.

Визначилися асистенти арбітра та делегати на обидва фінальних матчі. Асистенти арбітра Сергій Цимбал та Геннадій Біч працюватимуть на зустрічі за 3-є місце, а Сергій Татулян її делегуватимуть. Фінальний двобій на лінії проведуть Олександр Кревський та Юрій Буренко. Оцінюватиме їх роботу Костянтин Віхров. Не визначилися лише головний та четвертий арбітр матчів останнього дня турніру.

„Згідно з Регламентом турніру арбітрів для проведення матчів має запрошувати Оргкомітет змагань, - сказав прес-службі ФФУ Віктор Дердо. - Кожна асоціація отримала з цього приводу листа з проханням призначити по одному арбітру ФІФА з кожної асоціації – учасниці змагань. В останню мить, через велику кількість призначень арбітрів ФІФА Асоціації футболу Ізраїлю, їхній повпред не зміг приїхати до України. Через брак часу для запрошення рефері з-за меж країни, ми запросили двох вітчизняних арбітрів для проведення матчів турніру. Через невизначеність з фіналістами змагань, призначення на день фіналу буде проведено по завершенні першого ігрового дня”.