19 липня 2005 21:23

Ротань: Надеюсь, что гол вдохновит на новые свершения


Перейшовши у період літнього міжсезоння до “Динамо”, лідер дніпропетровського “Дніпра” Руслан Ротань одразу завоював собі місце в основному складі киян. І треба сказати — заслужено. Молодий півоборонець збірної України додав різноманіття наступальним діям “Динамо”, забивши свій дебютний м’яч на початку сезону.

— Руслане, ти вже у другому турі відзначився прем’єрним голом за “Динамо” в чемпіонаті. Що це означає особисто для тебе?

— Звичайно, таким початком своєї кар’єри в “Динамо” задоволений. Будь-якому новачкові приємно відзначитися голом за новий клуб. Упродовж матчу намагався більше бити по воротах. Ось і удача мені посміхнулася. Забитий м’яч, сподіваюся, надихатиме на подальші звершення.

— Після вилучення по гравцю з кожної команди “Динамо” почало легше плести свої комбінації?

— Навпаки. Легше від цього не стало нікому. Поле широке, а гравців менше, тож бігати довелося більше.

— Вважаєш, обидва вилучення були справедливими?

— Не знаю, не бачив того моменту, тому нічого конкретного сказати не можу.

— За виступами “Дніпра” стежиш? З чим, на твою думку, пов’язана друга поспіль поразка команди?

— А вони що, поступилися? Мабуть, причина невдалого старту моєї екс-команди — з розряду психології. Можливо, кожному гравцеві потрібно щось переосмислити, адже щодо фізичної готовності дніпрян у мене сумнівів немає.

— З приходом до “Динамо” що найбільше вразило порівняно з підготовкою у “Дніпрі”?

— Звичайно, це, насамперед, навантаження. У “Динамо” вони серйозніші. Це, здається, відомо всім. На зборах довелося добряче попрацювати.