2 червня 2005 16:25

Кличко, Медведев и Шевченко проиграли звездам итальянской эстрады


Команда зірок Андрія Шевченка в благодійному матчі, який проходив на стадіоні "Сан-Сіро" поступилася Національній збірній музикантів Італії "Nazionale Cantatntiі" 5:6.

Організаторами матчу виступили Фонд Андрія Шевченка та відомий американський актор Ричард Гір. За зібрані кошти американець хоче побудувати школу в Тибеті, а Шевченко має намір витратити гроші на потреби кількох дитячих притулків у Київській області. У команді Андрія Шевченко також грали відомий український боксер Володимир Кличко, соліст групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, тенісист Андрій Медвєдєв та віце-прем`єр Микола Томенко.

Уже у середу зранку на рахунок цього благодійного матчу надійшла сума майже в один мільйон євро. Відзначимо, що половина цих коштів піде для дитячих будинків України.

Перед грою у холі фешенебельного готелю Шевченко зустрівся й обійнявся Шевченко та Кличко, а Томенко прогулювався разом із Вакарчуком.

У стартовому складі команди Шевченка з українців вийшов сам Андрій та його тезка - тенісист Андрій Медведєв, який відіграв в захисті практично весь перший тайм і зіграв доволі надійно.

Перший тайм закінчився нічиєю з рахунком 2:2. Після перерви влучний удар Шевченка робить рахунок 3:2. Зрівняв рахунок в цій зустрічі Леонардо, який забив Володимиру Кличку, що змінив у воротах Россі. За кілька хвилин ще один влучний удар гравця "музикантів" змусив удруге виймати м`яч з сітки воріт, а потім ще раз Кличку довелося капітулювати. Отже, 5:3.

Варто додати, що у ворота суперників команди Шевченка могло також влетіти чимало м`ячів, але Філіпо Індзагі діяв як справжнісінький кіпер, роблячи сейви один за одним. Щоправда, і Кличко-молодший кілька разів рятував свою команду.

Скоротив розрив у рахунку Бобан, який скористався пасом Шевченка. Був шанс урівняти рахунок і в Андрія Шевченка з пенальті. Шевченко розіграв імпровізовано 11-метровий, відпасувавши а Бобана, але удар хорвата з кута вибив захисник. Далі у ворота Кличка влетів ще один гол, який зробив рахунок 6:4. Команді Шевченка вдалося лише відквитати один гол, який зі штрафного забив Шевченко. 6:5 – поразка форварда збірної України.

Утім, на останніх хвилинах збили Шевченка, але арбітр пенальті не дав... Шевченко довго не сперечався.