12 квітня 2005 16:55

Без участия в чемпионате мира Шева не сможет считать свою карьеру полноценной


Український форвард італійського "Мілана" Андрій Шевченко вважає, що без участі в чемпіонаті світу він не зможе вважати свою кар'єру повноцінною. За його словами, він має намір допомогти "Мілану" виграти нинішній розиграш Ліги чемпіонів, але своєю головною метою він поставив участь разом зі збірною України в чемпіонаті світу з футболу в 2006 році в Німеччині. Відзначимо, що два роки назад Шевченко разом з "Міланом" вже вигравав Лігу чемпіонів.

Відзначимо, що наставник української команди Олег Блохін ще на початку свого приходу в збірну України заявив, що виведе збірну України на ЧС-2006 року з першого місця відбіркового турніру.

"Я не зможу вважати свою футбольну кар'єру повноцінною, якщо не зможу зіграти жодного матчу на самому престижному турнірі - чемпіонаті світу", - сказав Шевченко в інтерв'ю телекомпанії ITV.

Збірна України в цей час лідирує в другій відбірній групі ЧС-2006. В останньому відбірному матчі команда Олега Блохіна обіграла в Києві збірну Данії з рахунком 1:0, але Шевченко участі в матчі не приймав через травму. Українці на 3 очка випереджають чемпіонів Європи греків, що займають друге місце

Кращий футболіст Європи 2004 року лише в минулу середу вперше з лютого вийшов на поле в матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти "Інтера", у якому "Мілан" здобув перемогу з рахунком 2:0, а українець забив другий м'яч, повідомляє Lenta.Ru.