26 жовтня 2004 12:07

"Арсенал": Краковский уходит в "Химки", его заменит Блажаев


Кілька днів тому на базі ТК “Пролісок” гравцям, фахівцям і тренерам ФК “Арсенал-Київ” було представлено нового тренера з роботи із воротарями — Павла Блажаєва. Він замінив на цій посаді Сергія Краковського, який за власним бажанням подав у відставку. Сергій Вікторович Краковський відгукнувся на пропозицію укласти угоду терміном на 3,5 року з ФК “Хімкі” (Московська область, Росія) і приєднався до тренерського штабу Павла Яковенка. У прийнятті такого рішення зіграв і особистий мотив, оскільки Яковенка і Краковського пов’язує давня дружба та спільні успіхи. Вони разом виводили ФК “Уралан” (Еліста, Росія) у вищий дивізіон.

Головний тренер ФК “Арсенал-Київ” Олександр Баранов це прокоментував так: — Ми дякуємо Сергієві Краковському за його працю і бажаємо всього найкращого. Сергій Вікторович — один з тих, хто стояв біля витоків ФК “Арсенал-Київ” і, як справжній професіонал, зробив значний внесок у зростання майстерності воротарів. Прикро, звичайно, що він залишає наш колектив. Специфіка тренерської роботи у тому, що не доводиться довго засиджуватися на одному місці. Очевидно, пропозиція була варта того, щоб прийняти таке рішення. І, за порадою Сергія Вікторовича, ми запросили до нашої команди Павла Олексійовича. Його перевага у тому, що він молодий, повний енергії та бажання утвердитися в новій іпостасі.

Після офіціозу Павло Блажаєв розповів, що задоволений по-справжньому славетною подією в кар’єрі і вдячний за виявлену довіру з боку керівництва клубу.

Призначенню передувала ще одна подія. У присутності генерального директора ФК “Арсенал-Київ” Романа Голуба наставник канонірів від імені клубу і колективу привітав іменинників — лікаря Олександра Васильовича Медведєва та оборонця Андрія Чернова. А потім футболісти розпочали вечірнє тренування. Нині не до свят.